Mysterie van Sociale Zaken

Mysterie van Sociale Zaken

MSZ_Icon_TransparantHet Mysterie van Sociale Zaken (MSZ) is een ondernemerscommunity die gebaseerd is op Geven en Delen. Give and Forget is ons motto.

MSZ is ontstaan uit de behoefte om binnen de wirwar van vrijblijvende (online) netwerken een onderscheidende community te creëren waarin duurzame contacten gelegd kunnen worden die gebaseerd zijn op loyaliteit, respect en belangeloos geven.

Een 24/7 community, waarin jij en wanneer het jou uitkomt bekenden en onbekenden online kunt ontmoeten en waar je van gedachten kunt wisselen met mede MSZ-leden over zaken die jou als ondernemer bezighouden.

Een community die als een springplank kan dienen om contacten die je binnen MSZ hebt gelegd verder face-to-face (ftf) vorm en inhoud te geven, ondermeer door middel van georganiseerde bijeenkomsten, waar je elkaar “ook ‘es in het echt” kunt ontmoeten.

Als nieuw MSZ-lid vragen we commitment van je, de bereidheid kennis en informatie te delen met mede MSZ-leden en actief mee te denken en te bouwen aan de verdere ontwikkeling van de MSZ-community.

Het Mysterie van Sociale Zaken, een mysterie dat we met elkaar en voor elkaar gaan ontrafelen!