Wat

Jij wilt toch ook dat jouw onderneming duidelijkheid uitstraalt, goed zichtbaar is op internet en je naamsbekendheid enorm vergroot wordt?

Dat levert je persoonlijke voldoening én meer omzet op!

Door LinkedIn, Facebook, Twitter, forums, nieuwsgroepen en andere on-line netwerken gaat meer duidelijkheid, begrip en helderheid tussen mensen ontstaan die de interactie tussen ons allemaal zal gaan versterken. Dat is mijn positieve overtuiging over sociale media!

Daarom wil CuCoDesign enthousiasme en positiviteit verspreiden over sociale media en laten zien hoe je bedrijfspresentatie op internet het verschil kan maken.

Een valkuil in online communicatie kan zijn, dat er verkeerde boodschappen worden uitgezonden en misverstanden ontstaan. Het begrijpen van wat precies de bedoeling is van wat de ander (online) zegt, is niet altijd gemakkelijk. Je moet het immers alleen hebben van woorden en beelden, aangevuld met hoogstens een paar smileys.

Daarom heb je goede redenen om CuCoDesign:

  • een veelzeggend logo te laten ontwerpen wat je bedrijf veel “smoel” geeft;
  • een expressieve Twitter-achtergrond te laten ontwerpen, en je te laten adviseren hoe je effectief twittert, zowel qua inhoud als qua timing;
  • je Twitter-uitingen te laten verzorgen (eventueel in de opstartfase) aan CuCoDesign zodat je de kunst even af kunt kijken en resultaten kunt ervaren;
  • je Facebook of LinkedIn profiel compleet te laten opmaken met de juiste input zodat een goed gevoel ontstaat bij de lezer over jouw onderneming;
  • je visitekaartje origineel te laten maken, door een opvallend ontwerp of uitvoering;
  • je huisstijl (voor zover je nog briefpapier en enveloppen nodig hebt!) op een aansprekende wijze te laten verzorgen;
  • je te laten adviseren over (internationale) online communicatie, zodat de hele wereld begrijpt wat je bedoelt met je woorden en andere online uitingen;
  • een workshop te laten verzorgen voor jouw medewerkers of andere mensen met (misschien nog wat) koudwatervrees;
  • je 1-op-1 te laten uitleggen wat er “nou zo leuk is” aan de sociale media zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Samenwerking

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn ben ik onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Armeedesign.

Met Aletta, die dit bedrijf onlangs is gestart, heb ik dezelfde gedachten over het gebruik van Sociale Media en online communicatie. We vonden elkaar in het delen van deze ideeën en hebben besloten een samenwerkingsverband aan te gaan. Armeedesign legt zich hierbij toe op webdesign en fotografie.

Jouw logo, huisstijl, website en twitterpagina inclusief professionele foto’s en persoonlijke begeleiding op het gebied van Sociale Media en online communicatie kunnen nu vanuit nog meer gezamenlijk enthousiasme en liefde voor het vak voor jou op maat gemaakt worden.

Vanuit gezamenlijke inspiratie zijn we nog beter in staat je een totaalpakket te bieden!