Wie

Wie

“What you see is what you get”, is het bij mij. Je hoeft bij mij niet “tussen de regels” door te lezen. Ik ben betrouwbaar en eerlijk en ik zeg wat ik bedoel. Ik speel geen rol: ik sta voor waar ik in geloof en wil een inspiratiebron zijn voor vernieuwing in online communicatie.

Ik ben een gedreven mens met een missie, die graag andere mensen kennis wil laten maken met mijn ervaringen als ontwerper van logo’s en huisstijlen, en als initiator en adminstrator van een toonaangevend internationaal forum; The Prop Den. Dit is ooit begonnen als een hobby, en inmiddels ben ik door jarenlang internationaal online communiceren in staat om ook jou professionele adviezen en ideeën aan te reiken.

“Mijn laptop is mijn bedrijfspand”, zeg ik wel eens, want online communicatie zie ik als grenzeloos. Mijn ervaring is dat je door input van anderen jezelf verder ontwikkelt: door een groot (internationaal) netwerk kom je als vanzelf tot verruiming van je wereld. Bij mij als autodidact is dat door de jaren heen vanzelf gegroeid.

Ik ben geboren in 1965, ik woon samen met Jantine Wijtsma, ik ben enthousiast over wandelen, (biologisch) eten, en natuurlijk computers en (online) communicatie. Ik pas op de katten van al onze buren en zo vinden ook zij dat zelfstandig ondernemen vanuit huis de beste stap is die ik in mijn leven heb gedaan!

Graag nodig ik je uit mee te surfen op mijn ervaringen!

Tot ziens!

Leo_Berghuis

@CuCoDesign